Chutney de rubarbă, cireșe și stafide aurii
Rubarba, cireșul și chutney-ul cu stafide aurii ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 98 de cenți pe porție. O porție conține 201 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați semințe de muștar, rubarbă, cireșe tarte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Chutney De Rubarbă, Cireșe Și Stafide Aurii, Pui Fript Cu Ceapă Și Chutney De Stafide Aurii, și Cifre de afaceri uscate de cireșe și stafide aurii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați stafidele, cireșele și coniacul într-o cratiță mică și lăsați să macereze 30 de minute. Prăjiți semințele de muștar și anasonul în tigaie mică la foc mediu până când sunt aromate, aproximativ 2 minute.
Adăugați semințe prăjite în amestecul de fructe uscate. Se fierbe la foc mic până se absoarbe lichidul, amestecând des, aproximativ 5 minute.
Adăugați rubarba, zahărul și sucul de lămâie. Fierbeți până când tot lichidul este absorbit și rubarba este moale, aproximativ 7 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați chutney în castron; acoperiți și răciți. DO AHEAD Chutney poate fi făcut cu 1 săptămână înainte. Păstrați la rece.