Chutney de caise condimentat este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 32 de porții. O porție conține 66 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați afine, semințe de muștar, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca un condiment ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 13%. Rețete similare sunt Burgeri Marocani de miel condimentat cu chutney de caise-piper + Pesto feta cu fistic, Chutney De Caise-Smochine, și Chutney De Caise.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 4 minute sau pana se inmoaie (nu se rumeneste), amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați semințe de muștar și piper; gatiti 1 minut. Se amestecă sucul și ingredientele rămase; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute. Descoperiți; gătiți încă 5 minute sau până când lichidul aproape se evaporă.