Chutney de Bacon, fenicul și mere
Bacon, fenicul și Chutney de mere ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție conține 717 calorii, 23g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 30 și costă 2,32 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Dacă aveți la îndemână crenguțe de cimbru, baghetă, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 68%. Încercați Chutney de Bacon, fenicul și mere, Supă de castan-fenicul cu Chutney de mere-nuc, și Umplutură De Mere, Slănină Și Fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare; adăugați slănina și gătiți la foc moderat până când sunt crocante, aproximativ 4 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se toarnă toate, cu excepția a 3 linguri de grăsime din tigaie.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați feniculul tăiat cubulețe, cimbru, usturoi și măr. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Adăugați semințele de fenicul și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut. Se amestecă sucul de lămâie, coaja de lămâie, zahărul și frunzele de fenicul.
Scoateți chutney-ul de pe foc, condimentați cu sare și piper și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Aruncați cimbrul, amestecați slănina și serviți chutney-ul cu toasturile.