Chutney de ananas curry ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 103 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de gingerroot, prune ) prune, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chutney de ananas și fructe de piatră, Curried Chutney Răspândit, și Ouă De Chutney Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Coaja și miezul ananasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
2
Tăiați ananasul în bucăți de 1 inch pentru a face 5 căni. (Dacă utilizați bucăți de ananas cumpărate, tăiați bucăți mari în bucăți de 1 inch.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Ananas
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
3
Tăiați prunele în jumătate și îndepărtați gropile; tăiați fiecare jumătate în 3 bucăți. (Dacă folosiți prune conservate, tăiați fiecare în 6 bucăți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
4
În cuptorul olandez de 4 până la 5 litri, încălziți ceapa, chile, gingerroot, usturoi, oțet și apă până la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Usturoi Tocat
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
5
Se amestecă zahărul brun, scorțișoara, pudra de curry, sarea, ardeiul roșu și coaja de portocală pentru a se combina.
Adăugați ananas, prune și afine uscate. Creșteți căldura la mare și încălziți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 30 până la 45 de minute, amestecând ocazional, până când fructele sunt moi și merisoarele uscate s-au hidratat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine Uscate
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
7
Se ia de pe foc și se toarnă în castron. Se răcește la temperatura camerei 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
8
Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore până la răcire. Chutney poate fi refrigerat până la 10 zile.