Chutney de afine și caise
Chutney de afine și caise ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 196 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cidru de mere, sare, ardei gras portocaliu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 26%. Rețete similare sunt Chutney De Afine-Caise, Chutney de afine și caise, și Șuncă Glazurată Cu Caise Cu Chutney De Afine.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți toate ingredientele la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Reduceți căldura la mediu și fierbeți, amestecând ocazional, timp de 20 de minute. (Nu este necesar să dezghețați afinele congelate; doar gătiți amestecul mai mult timp.)
Scoateți și aruncați bățul de scorțișoară. Se răcește amestecul la temperatura camerei și se păstrează, bine acoperit, în frigider, unde se va îngroșa.
Serviți chutney răcit sau la temperatura camerei. (Chutney poate fi făcut și păstrat, refrigerat, cu până la 2 săptămâni înainte.)