Chutney de afine și caise

Chutney de afine și caise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Chutney de afine și caise. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 84 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 196 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ienibaharul măcinat, ardeiul gras portocaliu, zahărul brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chutney De Afine-Caise, Șuncă Glazurată Cu Caise Cu Chutney De Afine, și Ingredientul Secret (afine): Chutney de afine cu portocale și ghimbir cristalizat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți toate ingredientele la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Reduceți căldura la mediu și fierbeți, amestecând ocazional, timp de 20 de minute. (Nu este necesar să se dezghețe afine congelate; doar gatiti amestec mai mult.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți și aruncați bățul de scorțișoară. Se răcește amestecul la temperatura camerei și se păstrează, bine acoperit, în frigider, unde se va îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
3
Serviți chutney răcit sau la temperatura camerei. (Chutney poate fi făcut și păstrat, refrigerat, cu până la 2 săptămâni înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista