Churros Semilună La Cuptor

Churros Semilună La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Churros semilună coapte. Acest desert are 91 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, scorțișoară măcinată, rulouri de cină semilună și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 6%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Churros La Cuptor, Churros La Cuptor, și Churros La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mic, amestecați zahărul și scorțișoara; pus deoparte. Desfaceți aluatul; separați în 4 dreptunghiuri. Apăsați fiecare dreptunghi de 6x4 inci, apăsând perforații pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
AluatAluat
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Ungeți blaturi de 2 dreptunghiuri cu o parte din untul topit; se presară cu aproximativ jumătate din amestecul de zahăr. Completați fiecare cu dreptunghiul rămas; apăsați ușor marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
3
Ungeți blaturile cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Cu cuțit ascuțit sau tăietor de pizza, tăiați fiecare stivă dreptunghiulară pe lungime în 6 benzi. Răsuciți fiecare bandă de 3 ori; așezați pe foaia de cookie-uri unsuroase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
CuțitCuțit
5
Coaceți 9 până la 11 minute sau până se rumenesc și sunt crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Ungeți blaturile cu orice unt topit rămas; se presară cu amestecul de zahăr rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Flaco Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 8 dolari pe sticlă.
Flaco Tempranillo
Flaco Tempranillo
Produs din podgorii cultivate organic, de crescătorie uscată. Flaco arată complexitatea de două ori prețul său. Aceste viță de vie sunt îngrijite în diverse microclimate, permițând mai multă consistență a maturității an de an. Caracterul proaspăt și pur al acestui vin face din acesta un vin extrem de versatil pentru a se împerechea cu mâncarea. Acest vin se asortează bine cu carnea albă, cum ar fi carnea de porc și puiul și peștele fulgios, cum ar fi merluciu, cod sau cambulă. Acesta are fructele și aciditatea potrivite și cu carnea roșie.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista