Chowder de scoici de ras cu trufe negre, napi și cimbru
Rețeta Ciorba de scoici cu trufe negre, napi și cimbru este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.3 pe portie, primești o supă care servește 17. O porție conține 104 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați napi, smântână grea, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Prăjituri de dovlecei și scoici de ras, Supă De Scoici, și Supă De Scoici pentru rețete similare.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.