Chowder De Porumb-Pește
Nevoie de o curs principal fără gluten? Chowder de porumb-pește ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 277 calorii, 17g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cap la magazin și ridica ceapa, copt cartofi, piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pudră de porumb de vară cu busuioc și pește alb, A muri pentru supă de pește, și Supă De Pește.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-un cuptor olandez la foc mediu pana cand este crocant.
Scoateți slănina din tigaie; se sfărâmă.
Adăugați ceapa la picături în tigaie; saut 5 minute. Se amestecă cimbru, bulion și cartofi de copt; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 10 minute.
Adăugați porumb cu miez întreg și următoarele 4 Ingrediente (porumb cu miez întreg prin lapte); aduceți la foc mic. Se amestecă peștele; gătiți 9 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Adăugați fulgi de cartofi și gătiți până se îngroașă (aproximativ 1 minut); se amestecă constant.
Presărați slănină uniform peste fiecare porție.
Garnisiți cu piper măcinat, dacă doriți.