Chorizo și tocană de fasole albă
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Chorizo și tocană de fasole albă ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,86 USD pe porție. O porție conține 748 calorii, 37g de proteine, și 44G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați legături de cârnați, fasole cannellini, cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Încercați Tocană de scoici, chorizo și fasole albă, Chorizo-și-alb fasole Dip, și Salată de fasole albă și Chorizo cu măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare peste mediucăldură.
Adăugați cârnați și gătiți, întorcândocazional, până se rumenesc și se fierbeprin, 15-20 de minute.
Transferați cârnațiila o farfurie.
Reduceți căldura la mediu.
Încălziți uleiul rămas 1 lingură în aceeași tigaie.
Adăugați ceapă,usturoi și crenguță de cimbru. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie ceapa, 5-8 minute.
Adăugațifasole și bulion și gătiți, zdrobind câtevafasole cu dosul unei linguri pentru a îngroșasos, până se îngroașă ușor, 8-10 minute.Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați spinachprin pumni și gătiți doar până se ofilesc, aproximativ2 minute.
Feliați chorizo și pliați în tocană; adăugațiapă la subțire, dacă doriți. Împărțiți tocană între boluri; stropiți cu ulei și presărați cupaprika, dacă doriți.
Per porție: 570 calorii, 33 g grăsimi, 11 g fibre