Chorizo și Gigante Bean Cassoulet

Chorizo și Gigante Bean Cassoulet
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chorizo și Gigante Bean Cassoulet. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 695 calorii, 45g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, frunze de dafin, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Meyer Lemon și Gigante Bean sandwich-uri deschise, Crema de Frisoles con Chorizo (supă de fasole roșie cu Chorizo), și Cassoulet Cu Trei Fasole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea într-o oală mare și acoperiți cu apă cu 3". Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 1 oră.
3
Scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
4
Adăugați apă proaspătă pentru a acoperi cu 3". Aduceți la fierbere; reduceți căldura la mediu și fierbeți, neacoperit, până când fasolea este doar fragedă, dar nu moale, 1 1/2-2 ore (Timpul va varia în funcție de mărimea și vârsta fasolei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
5
Scurgeți, rezervând 1 cană de bulion de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
6
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Încălziți 2 linguri de ulei într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați chorizo și gătiți, întorcând ocazional, până devin aurii peste tot, 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
9
Transferați chorizo pe o farfurie și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
10
Așezați 2 linguri de ulei, praz și ceapă în aceeași oală. Condimentează cu sare și piper; gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele se inmoaie si se usuca auriu, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
CeapăCeapă
PrazPraz
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați usturoiul și hamsiile; se amestecă 1 minut pentru a descompune hamsiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
UsturoiUsturoi
12
Adăugați pasta de roșii și boia; se amestecă constant până când pasta este caramelizată, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
13
Adăugați 1 cană rezervată bulion de fasole, fasole, bulion de pui și următoarele 4 ingrediente; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
FasoleFasole
14
Acoperiți și coaceți până când fasolea este foarte fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Adăugați chorizo (și orice sucuri acumulate) în oală, apăsând pentru a scufunda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
16
Coaceți până când lichidul este redus și ușor îngroșat, cu 40-45 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Între timp, încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați pesmet și gătiți, amestecând des, până devin aurii și crocante, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PâinePâine
3
Presărați pesmet peste fasole și stropiți cu restul de 3 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
FasoleFasole
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Coaceți cassoulet până când pesmetul se rumeneste și lichidul clocotește, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lăsați să stea 15 minute.
6
Presărați pătrunjel și coajă de lămâie chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista