Chorizo Queso Dip

Chorizo Queso Dip
Chorizo Queso Dip ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP servește 16 și costă 58 de cenți pe porție. O porție conține 187 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă de la Toateretete are 6 fani. Un amestec de roșii conservate, cârnați chorizo în vrac, brânză procesată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Chorizo Queso Dip cu bere și ardei iute, Queso Fundido con Chorizo Verde Y Rajas (brânză topită cu Chorizo verde și fâșii de piper prăjit), și Chorizo Queso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiti și amestecați cârnații chorizo într-o tigaie la foc mediu până la fiert complet, 5 până la 7 minute; scurgeți și transferați într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați ChorizoCârnați Chorizo
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se amestecă roșiile tăiate cubulețe, crema de brânză și brânza procesată cu chorizo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză TopităBrânză Topită
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
3
Gatiti la mic pana cand branza este topita, amestecand ocazional, 1 1/2 la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista