Chorizo picant și orez cu creveți pentru 2
Rețeta Spicy Chorizo & Shrimp Rice For 2 se poate face în aproximativ 30 de minute. Pentru 2,69 USD per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 459 de calorii, 28 g de proteine și 19 g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Mergeți la magazin și luați ceapă, frunze de țelină, cârnați măcinați și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 50%. Rețete similare includ orez picant cu chorizo și creveți, orez cu chorizo și creveți (Arroz con Chorizo Y Camarones) și tocană picant cu chorizo cu creveți.
Instrucțiuni
Se sfărâmă chorizo într-o tigaie mică; adăugați tomate. Gatiti la foc mediu timp de 6-8 minute sau pana cand carnea este complet gatita.
Se adauga orezul, ceapa, frunzele de telina, morcovul, pudra de usturoi si piperul; gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Adăugați bulion; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute. Se amestecă creveții; acoperiți și gătiți încă 5 minute sau până când creveții devin roz și orezul este fraged.
Se presară cu brânză și coriandru.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Creveții pot fi combinați cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Caves Caves Roger Goulart Gran Reserva cu 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile folosite la producerea cavalor sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de învechire minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele aflate în învechire sunt supuse tehnicii déplacé, care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, peste mai mult de 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este un cava delicat, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice. Blend: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada.