Choctaw Catfish

Choctaw Catfish
Reteta Choctaw Catfish ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 1 oră și 20 de minute. Această rețetă fără gluten și pescatariană servește 4 și costă $2.11 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 26g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 458 calorii. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de zară, condimente pentru friptură, sare de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Delta Somnului, Cajun Catfish, În Felul Meu, și Somn Picant sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, așezați fileurile de somn în zară. Acoperiți și marinați la frigider 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De SomnFileuri De Somn
Lapte BătutLapte Bătut
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o pungă de plastic resigilabilă, amestecați făina de porumb, sarea de ceapă și condimentul de friptură. Pe rând, scurgeți fileurile de somn și puneți-le în pungă pentru a acoperi cu amestecul de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De SomnFileuri De Somn
Condimente De FripturăCondimente De Friptură
Sare De CeapăSare De Ceapă
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu. Se prăjește fiecare file 7-10 minute pe fiecare parte sau până când exteriorul este ușor rumenit și carnea este ușor fulgi cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Calista Coast Range Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Câmpia De Coastă Calista Pinot Noir
Câmpia De Coastă Calista Pinot Noir
Gama Calista Coast 2012 Pinot Noir este de culoare roșu rubiniu intens, cu arome de cireșe uscate, petale de trandafir, violet și boabe de cafea prăjite. Rubarba, cireșul și notele de afine curg prin palat până la un finisaj echilibrat și lung de fructe întunecate mixte și ceai negru.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista