Chocolate Chip Challah Pâine
Reteta Chocolate Chip Challah pâine este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o mare lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă face 33 de porții cu 177 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o pâine foarte accesibilă pentru Hanuka. Dacă aveți la îndemână zahăr, ouă, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Chocolate Chip Challah, Chocolate Chip Challah, și Dulce și sărat Mini Chocolate Chip Challah chifle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Se amestecă drojdia, un vârf de zahăr și 1 cană de apă caldă într-un castron mic. Puneți deoparte în timp ce măsurați celelalte ingrediente uscate sau până se spumează.
Bateti 3 1/2 cani faina, restul de 1/2 cana zahar si sarea intr-un bol mare.
Se toarnă amestecul de drojdie și se amestecă cu o lingură de lemn.
Adăugați 1 ou, uleiul vegetal și 1 cană de apă caldă; se amestecă până se combină. Amestecați treptat restul de 3 1/2 căni de făină până când aluatul începe să se unească.
Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată și frământați până se omogenizează, aproximativ 8 minute.
Se transferă într-un castron mare cu ulei, se acoperă cu folie de plastic și se lasă să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, de la 1 oră la 1 oră, 30 de minute.
Împărțiți aluatul în 3 porții egale. Pe o suprafață înmuiată, rotiți fiecare porțiune într-o bilă, apoi rotiți fiecare bilă într-o șuviță lată de 1 1/2 până la 2 inci, lungă de aproximativ 16 inci.
Așezați firele una lângă alta pe o foaie de hârtie pergament și prindeți-le împreună la un capăt.
Împletiți cele 3 șuvițe: traversați șuvița dreaptă peste șuvița din mijloc. Apoi traversați firul stâng peste firul Mijlociu. Repetați, traversând firul drept peste firul de mijloc, apoi stânga peste mijloc, până când tot aluatul este împletit. Strângeți aluatul împreună la sfârșit.
Glisați pâinea (cu hârtia pergament) pe o foaie de copt. Bateți oul rămas cu 1 lingură de apă într-un bol mic, apoi periați spălarea ouălor pe toată pâinea.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 30 de minute.