Chocolate Chiffon Pie
Chocolate Chiffon Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 239 calorii. Un amestec de albușuri de ou, zahăr, ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Chocolate Chiffon Pie, Chocolate Chiffon Pie, și Tort de ciocolată cu șifon al mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți apă rece într-un castron mic și presărați gelatina deasupra. Puneți deoparte 5 minute pentru a se înmuia.
Puneți ciocolata rasă într-un castron mare rezistent la căldură.
Se toarnă apă clocotită peste ciocolată și se amestecă până se omogenizează. Se amestecă amestecul de gelatină în amestecul de ciocolată; se amestecă până se dizolvă complet gelatina.
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou cu 1/2 cană de zahăr până când sunt netede și ușoare.
Bateți gălbenușurile de ou în amestecul de ciocolată, apoi amestecați sarea și extractul de vanilie. Lăsați amestecul să se răcească.
Într-un vas mare de amestecare din sticlă sau metal, bateți albușurile de ou până se spumează. Adăugați treptat restul de 1/2 cană de zahăr, continuând să bateți până când albii formează vârfuri rigide. Îndoiți albușurile de ou în amestecul de ciocolată răcit.
Se întinde în coajă de patiserie coaptă și se răcește cel puțin 2 ore sau până se întărește.