Chocolate Cherry Cake Squares

Chocolate Cherry Cake Squares
Chocolate Cherry Cake Squares ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 495 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, bicarbonat de sodiu, apă fierbinte și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pătrate De Tort Umplute Cu Cireșe, Pătrate De Cireșe De Ciocolată, și Chewy Chocolate Cherry Squares pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați cireșele proaspete sau congelate și orice sucuri cu zahăr granulat și extract de migdale într-un castron și lăsați să stea cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Extract De MigdaleExtract De Migdale
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgeți cireșele, rezervând 1/2 cană sucuri de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină o tigaie metalică de 13 x 9 inci, eliminând excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
4
Bateți apa fierbinte și pudra de cacao într-un castron mic până se omogenizează, apoi amestecați sucurile de cireșe rezervate și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
VanilieVanilie
CireșeCireșe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un alt castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Bateți împreună untul și zahărul brun într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până la palid și pufos, aproximativ 3 minute, apoi adăugați ouă câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Adăugați amestecul de făină și amestecul de cacao alternativ în loturi, începând și terminând cu amestecul de făină și amestecând la viteză mică până la amestecare (aluatul poate părea coagulat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Se amestecă cireșele și chipsurile de ciocolată și se toarnă aluatul în tigaie, netezind blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Coaceți în mijlocul cuptorului până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată, 35 până la 40 de minute. Tort rece complet în tigaie pe un raft, apoi se taie în pătrate. Chiar înainte de servire, praf cu zahăr de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
* Tortul poate fi făcut cu până la 3 zile înainte și păstrat într-un recipient etanș la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista