Chocolate-Ancho Cr. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M
Ciocolata-Ancho Crema de zahar ars este un fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 522 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,22 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați chili ancho, băț de scorțișoară, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Chocolate Creme Brulee, și Chocolate Creme Brulee.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Combinați primele 4 ingrediente și 1/3 cană de zahăr într-o cratiță mare și grea și aduceți la fierbere, amestecând ocazional.
Adăugați ciocolată; bateți până se topește și se omogenizează.
Bateți gălbenușurile de ou într-un castron mare pentru a amesteca. Treceți treptat în amestecul de ciocolată fierbinte. Împărțiți crema între opt căni de cremă de 3/4 cană sau feluri de mâncare souffl.
Așezați căni într-o tigaie mare și grea.
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților cupelor.
Coaceți cremele până aproape așezate în centru, aproximativ 35 de minute.
Scoateți cupele din apă și răciți complet. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Se amestecă restul de 6 lingurițe de zahăr și scorțișoară măcinată într-un castron mic.
Presărați amestecul de zahăr peste creme. Se fierbe până când zahărul se topește și se caramelizează, urmărind cu atenție și întorcându-se des, aproximativ 2 minute. (Se poate face cu 2 ore înainte. La frigider.)
Transferați în farfurii și serviți.
* Acest chili maro-roșcat este disponibil pe piețele din America Latină, magazinele de alimente de specialitate și unele supermarketuri.