Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Chochoyones în supă de fasole neagră. Această rețetă servește 5 și costă 1,4 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 334 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți coriandru, oțet de vin, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră, Supă De Fasole Neagră, și Supă De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti supa, încălziți uleiul în cuptorul olandez la foc mediu.
Adăugați anason, chimen și usturoi; gatiti 2 minute, amestecand continuu. Se amestecă bulion, 3 căni de apă, 1/4 linguriță de sare și fasole; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; fierbeți 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason
Usturoi
Fasole
Bulion
Chimen
Apă
Sare
4
Puneți jumătate din amestecul de fasole în blender; procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă amestecul de piure într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de fasole rămas. Întoarceți amestecul în piure în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
6
Pentru a pregăti găluște, lingurați ușor masa într-o ceașcă de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
7
Combinați masa, praful de copt și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Sare
8
Tăiați untul cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Se amestecă apă și coriandru. Împărțiți aluatul în 10 porții, modelând fiecare într-o bilă (praf mâinile cu masa pentru a preveni lipirea). Faceți o mică indentare în fiecare găluște. Aduceți amestecul de fasole la fierbere.