Chiulangiu Jacks
Chiulangiu Jacks este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 660 calorii. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de extract de vanillan, sirop de porumb, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Homemade Cracker Jacks Popcorn, Big John ' s Calgary Stampede Flap-Jacks, și Jacks Afine Lichior De Oua Pâine Prăjită Franceză Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Pulverizați o tavă de foi cu spray antiaderent și tapetați cu hârtie pergament. Pulverizați și hârtia pergament cu spray antiaderent și dați deoparte.
Combinați floricelele și arahidele într-un bol mare de amestecare. Puneți deoparte până când este gata de utilizare.
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați zahărul brun, siropul de porumb și vanilia și amestecați până se combină.
Se încălzește amestecul până ajunge la 250 de grade F, aproximativ 10 minute.
Se toarnă siropul peste floricele și se amestecă pentru a se combina. Va trebui să lucrați rapid, deoarece siropul se întărește rapid.
Întindeți amestecul pe tigaia pregătită și coaceți la cuptor timp de 1 oră. Se răcește complet.
Se rupe în bucăți și se servește imediat sau se păstrează într-un recipient etanș timp de 2 până la 3 zile.