Chipsuri și pește

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chipsurile și peștele. Această rețetă face 4 porții cu 8900 calorii, 23g de proteine, și 952g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.12 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, pește alb cu carne fermă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până bere ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Rețete similare sunt Bere ponosită de pește (pentru Fish N ' Chips), Bere pește bătut (pește și chipsuri), și Pește Și Chipsuri.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 200 de grade F.
Încălziți uleiul de șofrănel într-un cuptor olandez de 5 litri la foc mare până ajunge la 320 de grade.
Folosind un feliator În V cu o lamă largă, feliați cartofii cu pielea.
Așezați într-un castron mare cu apă rece.
Într-un castron, amestecați împreună făina, praful de copt, sarea, piperul de cayenne și condimentul Old Bay.
Bateți berea până când aluatul este complet neted și fără bulgări. La frigider timp de 15 minute. Notă: aluatul poate fi făcut cu până la 1 oră înainte.
Scurgeți bine cartofii, îndepărtând excesul de apă. Când uleiul atinge 320 de grade, scufundați cartofii în ulei. Lucrând în loturi mici, prăjiți timp de 2 până la 3 minute până când sunt palide și floppy.
Scoateți din ulei, scurgeți și răciți la temperatura camerei.
Creșteți temperatura uleiului la 375 de grade. Re-scufundați cartofii prăjiți și gătiți până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute.
Scoateți și scurgeți pe raftul de prăjire. Condimentează cu sare kosher în timp ce este fierbinte și ține la cuptor.
Lăsați uleiul să revină la 350 de grade. Fâșii de pește ușor de dragat în amidon de porumb. Lucrând în loturi mici, înmuiați peștele în aluat și scufundați în ulei fierbinte. Când aluatul este setat, întoarceți bucățile de pește și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Scurgeți peștele pe raftul de prăjire.
Se servește cu oțet de malț.