Chipsuri Taro Coapte
Nevoie de un fără gluten, primal și farfurie prietenoasă cu fodmap? Chipsurile Taro coapte ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 2. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 105 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare, rădăcină de taro și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Taro, ananas, cartofi dulci și chipsuri de slănină, Taro copt cu nucă de cocos cu nuci de Macadamia, și Chipsuri Pita Coapte - Chipsuri Pita Condimentate Sănătoase.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Așezați discurile taro într - un vas adânc de 1 până la 2 inci.
Ungeți discurile uniform cu ulei de măsline și presărați cu sare.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când vârfurile de chipsuri sunt clare, aproximativ 15 minute; răsturnați chipsurile și continuați să coaceți până când a doua parte este crocantă, încă aproximativ 15 minute.