Chipsuri Taro Coapte

Chipsuri Taro Coapte
Nevoie de un fără gluten, primal și farfurie prietenoasă cu fodmap? Chipsurile Taro coapte ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 2. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 105 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare, rădăcină de taro și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Taro, ananas, cartofi dulci și chipsuri de slănină, Taro copt cu nucă de cocos cu nuci de Macadamia, și Chipsuri Pita Coapte - Chipsuri Pita Condimentate Sănătoase.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Așezați discurile taro într - un vas adânc de 1 până la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină TaroRădăcină Taro
3
Ungeți discurile uniform cu ulei de măsline și presărați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când vârfurile de chipsuri sunt clare, aproximativ 15 minute; răsturnați chipsurile și continuați să coaceți până când a doua parte este crocantă, încă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista