Chipsuri De Tortilla La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați chipsurile de Tortilla coapte. Această rețetă face 6 porții cu 229 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână tortilla de făină, sare kosher, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Chow. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, care nu este atât de super. Încercați Chipsuri De Tortilla La Cuptor, Chipsuri De Tortilla De Porumb La Cuptor, și Guacamole Și Chipsuri De Tortilla Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați rafturile pentru a împărți cuptorul în treimi.
Așezați jumătate din tortilla într-un singur strat pe o tăietură.
Ungeți-le cu un sfert din ulei și presărați cu un sfert din sare. Întoarceți tortilla și repetați.Stivați tortilele și tăiați-le în 8 pene. Aranjați pene într-un singur strat pe o foaie de copt. Repetați cu tortilele rămase și aranjați pe o a doua foaie de copt.
Puneți ambele foi în cuptor și coaceți timp de 7 minute. Rotiți foile de copt din față în spate și de sus în jos și coaceți până când chipsurile sunt maro auriu deschis și crocante, cu aproximativ 7 până la 10 minute mai mult.
Scoateți foile pe rafturile de sârmă și lăsați să stea până când chipsurile sunt complet răcite. A se păstra într-un recipient etanș până la 5 zile.