Chipsuri De Susan Wonton
Reteta de susan Wonton chipsuri ar putea satisface pofta chineză în jurul valorii de 30 minute. Această rețetă servește 40. O porție conține 69 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă ați câștigat ambalaje de tone, sare grosieră, amidon de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Crab fierbinte Rangoon Dip cu susan Wonton chipsuri, Tartar de Tunan și Avocado cu Caviar din California pe chipsuri de susan Wonton, și Usturoi Parmezan Wonton Chipsuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați semințele, sarea, zahărul și cayenne într-un castron mic. Se amestecă separat apa și amidonul de porumb.
Încălziți uleiul într-o oală grea de 5 litri la foc moderat până când un termometru cu grăsimi adânci înregistrează 360 F.
Periați 1 parte din 2 ambalaje cu amestec de amidon de porumb și presărați cu amestec de semințe. Scuturați orice semințe în exces și adăugați ambalaje în ulei, cu părțile însămânțate în jos. Se prăjește, întorcându-se o dată, până devine auriu, aproximativ 10 secunde. (Unele semințe vor cădea în timpul prăjirii.)
Transferați chipsurile cu clești pe prosoape de hârtie pentru a le scurge, apoi faceți mai multe, câte 2, în același mod.
* Puteți face chipsuri cu 3 zile înainte și păstrați într-un recipient etanș la temperatura camerei.