Chipsuri de pătlagină cu sos cald de coriandru

Chipsurile de pătlagină cu sos cald de scufundare cu coriandru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 176 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați pătlagine necoapte, ulei de canolan, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Sos Cald De Scufundare Cu Coriandru, Sos De Chipsuri De Pătlagină, și Chipsuri Adobo cu brânză caldă de capră și salsa de coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capetele patlaginelor și tăiați 4 fante verticale în pielea fiecăruia (nu tăiați în fructe). Cuptorul cu microunde timp de 1 minut la 50% putere, apoi scoateți coaja.
Tăiați în diagonală în felii subțiri (puține de 1/8 inch).
Turnați ambele uleiuri într - o cratiță medie adâncă de 3 până la 4 inci. Atașați termometrul pentru prăjit pe partea laterală a tigaiei și încălziți uleiul la 350 F la foc mediu. Lucrând în loturi, adăugați cu atenție mai multe felii de pătlagină în uleiul fierbinte. Gatiti pana se rumenesc, intorcand ocazional, aproximativ 4 minute. Folosind lingura cu fante, transferați așchii pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se presară sare și piper; se răcește ușor.
Se servește cu sos cald de coriandru.