Chipsuri De Pătlagină

Chipsuri De Pătlagină
Chipsurile de pătlagină sunt un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan garnitură. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 327 calorii, 1g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6. 47 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cayenne, coajă de tei, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Sos De Chipsuri De Pătlagină, Chipsuri de pătlagină și salsa, și Baie de Crab și nucă de cocos cu chipsuri de pătlagină.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună coaja, sarea și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
SareSare
2
Încălziți uleiul într-o oală grea de 5 litri la foc moderat până când un termometru cu grăsimi adânci înregistrează 375 de grade F. În timp ce uleiul se încălzește, tăiați capetele din pătlagină și scorați pielea fiecărui pătlagină de 5 ori pe lungime, evitând crestele. Se înmoaie în apă fierbinte de la robinet 5 minute și se curăță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Tăiați plantanele pe lungime cu un cojitor în formă de U sau un feliator manual în benzi foarte subțiri (aproximativ 116 inch grosime). Fry benzi, 6 la un moment dat, de cotitură frecvent, până la aur, 30 la 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
4
Transferați cu clești pe prosoape de hârtie și presărați imediat chipsurile cu amestec de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChipsChips
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CleșteClește
1
Puteți face chipsuri de pătlagină cu 2 zile înainte și păstrați-le într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
ChipsChips
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista