Chipsuri de Pancetta cu brânză de capră și pere
Această rețetă face 6 porții cu 195 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pere bartlett, brânză de capră, piper proaspăt crăpat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Chipsuri balsamice de roșii prăjite și brânză de capră, Smochine cu Pancettan și brânză de capră, și Brânză de capră Filet Mignon și Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați feliile de pancetta într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți la 450 timp de 8 până la 10 minute sau până devin aurii.
Transferați pe un suport de sârmă căptușit cu un prosop de hârtie folosind o spatulă.
Lăsați să stea 10 minute sau până când sunt crocante.
Pere de miez cu un corer de mere.
Tăiați pere în cruce în 12 inele subțiri. Aranjați pe un platou de servire. Se acoperă uniform cu pancetta și brânză de capră; se presară cu piper.
Stropiți cu miere chiar înainte de servire.