Chipsuri De Melasă
Chipsurile de melasă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 36 și costă 10 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 86 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Melasă-chipsuri de ghimbir, Fulgi De Ovăz Melasă Chipsuri, și Chipsuri De Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mixer, cremă împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Răsturnați părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc, apoi bateți oul. Cremă până când amestecul este deschis și de culoare lămâie.
Adăugați melasa și amestecați până se combină. Răsturnați partea laterală a bolului.
Într-un castron separat, amestecați împreună sarea, ghimbirul, scorțișoara și bicarbonatul de sodiu.
Adăugați acest lucru în amestecul de unt și amestecați până se combină. O treime la un moment dat, adăugați făina în amestecul de unt și amestecați doar până se combină. Înfășurați în plastic și răciți cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F și ungeți ușor două foi de copt.
Rulați aluatul în bile cu diametrul de 1/2 până la 2 inci (în funcție de dimensiunea care vă place) și aranjați-le în rânduri bine distanțate pe foile de prăjituri.
Coaceți aproximativ 10-12 minute, doar până când sunt crocante. Cookie-urile vor fi subțiri și plate.
Lăsați să se răcească pe foaia de copt 2 minute, apoi transferați în rafturi de sârmă. Când se răcește, depozitați într-un recipient etanș.