Chipsuri De Melasă

Chipsuri De Melasă
Chipsurile de melasă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 36 și costă 10 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 86 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Melasă-chipsuri de ghimbir, Fulgi De Ovăz Melasă Chipsuri, și Chipsuri De Susan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un mixer, cremă împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Răsturnați părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc, apoi bateți oul. Cremă până când amestecul este deschis și de culoare lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
LămâieLămâie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Adăugați melasa și amestecați până se combină. Răsturnați partea laterală a bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un castron separat, amestecați împreună sarea, ghimbirul, scorțișoara și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
GhimbirGhimbir
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați acest lucru în amestecul de unt și amestecați până se combină. O treime la un moment dat, adăugați făina în amestecul de unt și amestecați doar până se combină. Înfășurați în plastic și răciți cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F și ungeți ușor două foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Rulați aluatul în bile cu diametrul de 1/2 până la 2 inci (în funcție de dimensiunea care vă place) și aranjați-le în rânduri bine distanțate pe foile de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți aproximativ 10-12 minute, doar până când sunt crocante. Cookie-urile vor fi subțiri și plate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să se răcească pe foaia de copt 2 minute, apoi transferați în rafturi de sârmă. Când se răcește, depozitați într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista