Chipsuri De Lămâie

Chipsuri De Lămâie
O porție conține 33 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 40. Dacă 6 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., chipsurile de lămâie ar putea fi uimitoare vegetarian rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați sare, ou, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Chipsuri De Lămâie De Nucă De Cocos, Chipsuri De Smochine Și Nuci, și Chipsuri De Soare Cu Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron. Radeți coaja de la 1 lămâie direct peste un alt bol de amestecare. Strângeți 3 linguri de suc de lămâie într-un al treilea castron; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LămâieLămâie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
2
Adăugați untul în coaja de lămâie și bateți cu un mixer electric pe mediu până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Adăugați zahăr puțin câte puțin; bate 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
4
Adăugați gălbenușul (acoperiți albușul cu folie de plastic și dați-l la frigider până când este gata de utilizare) și jumătate din amestecul de făină; bate la foc mic până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Adăugați sucul de lămâie, vanilia și amestecul de făină rămas. Bateți până când sunt combinate. Formați aluatul într-un buștean de aproximativ 8 inci lungime și 2 inci în diametru. Acoperiți bine în folie de plastic. Refrigerați 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
VanilieVanilie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Se încălzește cuptorul la 350 F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Tăiați aluatul în 40 de runde subțiri și așezați-le pe foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Bateti albusul de ou cu 1/4 lingurita de apa; periați deasupra fursecurilor. Praf fiecare cu un pic de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Cookie-uriCookie-uri
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când marginile sunt aurii. (Dacă coaceți ambele foi de fursecuri în același timp, alternați pozițiile la jumătatea drumului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați să se răcească pe foaia de copt 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Transferați pe rafturi pentru a se răci complet.
12
Auto
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Revista