Chipsuri De Lămâie
O porție conține 33 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 40. Dacă 6 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., chipsurile de lămâie ar putea fi uimitoare vegetarian rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați sare, ou, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Chipsuri De Lămâie De Nucă De Cocos, Chipsuri De Smochine Și Nuci, și Chipsuri De Soare Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron. Radeți coaja de la 1 lămâie direct peste un alt bol de amestecare. Strângeți 3 linguri de suc de lămâie într-un al treilea castron; pus deoparte.
Adăugați untul în coaja de lămâie și bateți cu un mixer electric pe mediu până se combină.
Adăugați zahăr puțin câte puțin; bate 1 minut.
Adăugați gălbenușul (acoperiți albușul cu folie de plastic și dați-l la frigider până când este gata de utilizare) și jumătate din amestecul de făină; bate la foc mic până se combină.
Adăugați sucul de lămâie, vanilia și amestecul de făină rămas. Bateți până când sunt combinate. Formați aluatul într-un buștean de aproximativ 8 inci lungime și 2 inci în diametru. Acoperiți bine în folie de plastic. Refrigerați 3 ore.
Se încălzește cuptorul la 350 F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Tăiați aluatul în 40 de runde subțiri și așezați-le pe foi de copt.
Bateti albusul de ou cu 1/4 lingurita de apa; periați deasupra fursecurilor. Praf fiecare cu un pic de zahăr.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când marginile sunt aurii. (Dacă coaceți ambele foi de fursecuri în același timp, alternați pozițiile la jumătatea drumului.)
Lăsați să se răcească pe foaia de copt 5 minute.
Transferați pe rafturi pentru a se răci complet.