Chipsuri de fistic cu brânză Mascarpone și compot de struguri
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 605 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,06 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cinci condimente, zahăr pudră, struguri și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu brânză prăjită cu struguri și Mascarpone, Compot De Cireșe Cu Mascarpone, și Cheesecake Mascarpone cu compot de gutui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați strugurii și zahărul într-o tigaie mare și grea pentru a acoperi.
Adăugați concentrat de suc și pudră de condimente. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când siropul se îngroașă suficient pentru a acoperi lingura, aproximativ 30 de minute.
Se toarnă compotul în set de sită peste bol mediu; scurgeți bine strugurii.
Transferați strugurii într-un alt bol mediu. Refrigerați strugurii și siropul separat până la rece, aproximativ 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți fiecare; păstrați la frigider.)
Așezați mascarpone într-un castron mic; Cerneti zaharul peste. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; se amestecă pentru a se amesteca. Se răcește cel puțin 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la rece.)
Tapetați 2 foi mari de copt cu margini cu hârtie pergament. Amestecați zahărul pudră și nucile în procesor până când nucile sunt tocate mărunt.
Presărați suprafața pătrată de 10 inci pe suprafața de lucru cu 1/3 cană de zahăr din nuci; deasupra cu foaie de patiserie.
Presărați produse de patiserie cu 1/3 cană de zahăr cu nuci.
Rulați produse de patiserie la pătrat de 12 inci.
Rulați în buștean lung de 12 inci.
Tăiați în șaisprezece runde de 3/4 inci lățime.
Rulați fiecare rundă cu diametrul de 4 inci, stropind cu mai mult zahăr din nuci, după cum este necesar, pentru a preveni lipirea. Aranjați rundele pe foile pregătite. Acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Coaceți rundele de fistic descoperite până se rumenesc pe fund și aurii deasupra, inversând foile după 10 minute, aproximativ 16 minute în total.
Transferați chipsurile în rafturi și răciți. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.)
Întindeți 2 linguri de cremă de mascarpone pe fiecare dintre cele 8 chipsuri.
Așezați pe farfurii. Lingura fierte struguri deasupra crema.
Tăiați 8 chipsuri în jumătate.
Stropiți fiecare desert cu sirop de struguri, apoi garnisiți fiecare cu 2 jumătăți crocante, ciorchine de struguri și mentă.
* Cremă de brânză italiană; Disponibil în departamentul de brânzeturi din multe supermarketuri și pe piețele italiene.