Chipsuri de căpșuni-rubarbă cu Cardamom și nucșoară
Nevoie de o desert vegetarian? Chipsurile de căpșuni-rubarbă cu Cardamom și nucșoară ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 386 calorii. Dacă aveți la îndemână zahăr, cardamom măcinat, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 155 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gem de congelator cu rubarbă de căpșuni cu portocală și Cardamom, Crepe de Cardamom de lămâie cu cremă de rubarbă de căpșuni, și Chipsuri De Zahăr De Nucșoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă primele 6 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați unt; frecați cu vârful degetelor până se formează aglomerări umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Condimente Uscate Freca
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Unt de 1 1/4 cană de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați toate ingredientele, cu excepția frișcăi, într-un castron mare; se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Lăsați să stea până se formează sucuri, aproximativ 15 minute.
4
Împărțiți amestecul de rubarbă între cupele de cremă pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Rubarbă
5
Presărați topping uniform peste amestec în fiecare.
6
Coaceți până când toppingul este maro auriu și crocant, iar umplutura clocotește gros în jurul marginilor, aproximativ 45 de minute.