Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați chipsurile de ciocolată neagră cu fistic. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 210 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați făină, pudră de curry, albuș de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ciocolata Neagra Fistic Caramele, Trufe De Ciocolată Neagră Cu Fistic Sărat, și Coaja Matzo de ciocolată neagră și fistic.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Tapetați o foaie mare de copt cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Amestecați untul, zahărul brun, făina, vanilia, sarea, pudra de curry și albușul de ou într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Zahăr Brun
Albușuri De Ou
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Lipiți pergamentul în jos cu o bucată de aluat în fiecare colț, apoi întindeți aluatul rămas uniform într - un dreptunghi de 14 x 10 inci (grosime de 1/8 inci) pe pergament cu spatulă. Împrăștiați ciocolata și nucile uniform peste aluat, apoi coaceți până când sunt ferme și se rumenesc, 18 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Transferați, încă pe pergament, într-un suport pentru a se răci complet.
5
Scoateți din hârtie, ruperea în bucăți.
1
Chipsurile pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.