Chipsuri de cartofi cu ardei crăpați cu ceapă
Chipsurile de cartofi cu ardei crăpate cu ceapă sunt a fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 242 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praf de ceapă, piper măcinat grosier, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Saag ' s Basil Cracked Pepper cârnați cu Gnocchi de cartofi dulci, Chipsuri de cartofi curcubeu cu baie de ceapă cremoasă, și Baie de ceapă caramelizată cu chipsuri de cartofi tăiate gros pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Faceți chipsuri: aruncați cartofii într-un castron mare cu 2 linguri de ulei și piper până când sunt bine acoperite. Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Aranjați feliile de cartofi în 1 strat pe 2 foi de prăjituri.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute până când chipsurile sunt crocante și ușor rumenite.
Se scoate din cuptor, se condimentează cu sare și se răcește.
Încălziți uleiul la foc mediu și adăugați ceapă și albușuri de scallion. Gatiti, amestecand des, pana se rumenesc si moale, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Dacă folosiți iaurt obișnuit, așezați-l într-o strecurătoare căptușită cu un prosop de hârtie și așezați strecurătoarea peste un bol.
Lăsați iaurtul să se scurgă și să se îngroașe timp de 20 de minute.
Combinați ceapa cu iaurt îngroșat sau în stil grecesc, maioneză, pudră de ceapă, praf de usturoi, sare, piper și verdeață de scallion și amestecați bine pentru a încorpora. Se răcește timp de 1 oră pentru a lăsa aromele să se contopească.
Sursă excelentă de: vitamina C