Chipsuri crocante de var cu Crab

Chipsuri crocante de var cu Crab
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați chipsuri crocante de var cu Crab. Această rețetă pescatariană servește 80 și costă 25 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 49 calorii. 145 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați condimente cu fructe de mare, sare kosher, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Hot Crab Rangoon Dip cu jetoane de tone câștigate, Cocktail de Crab cu chipsuri de parmezan, și Baie de Crab și nucă de cocos cu chipsuri de pătlagină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați sarea și coaja de tei; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De TeiCoaja De Tei
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Folosind un tăietor de prăjituri în formă de stea de 3 inci, tăiați opt forme de stele din fiecare tortilla. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, încălziți jumătate din ulei. Prăjiți stelele de tortilla, câteva pe rând, până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați mai mult ulei după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Se scurge pe prosoape de hârtie; se presară imediat cu amestec de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, sucul de lămâie și 1 linguriță de condimente de fructe de mare până se omogenizează. Îndoiți crabul și ceapa. Aranjați chipsurile pe foi de copt negreșite. Se acoperă cu amestec de crab; se presară cu brânză cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Se fierbe 3-4 in. de la căldură timp de 1-2 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Se presară cu condimentele de fructe de mare rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
8
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții80
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista