Chips de arțar și nuci pecan

Rețeta Chips de arțar și nuci pecan poate fi făcută în aproximativ 45 de minute . Această rețetă servește 48. Pentru 12 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 109 calorii . 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr, nuci pecan și alte câteva ingrediente, le puteți face. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Chipsuri de stafide cu nuci pecan și scorțișoară , Chipsuri cu miere, susan-fără ouă, fără zahăr și fără făină și broccolini învețit cu prosciutto cu chipsuri cu busuioc .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Crema untul cu zaharul brun si 3/4 cana zahar alb.
Adăugați extractul de vanilie și arțar și bateți timp de 1 minut. Încorporați oul și bateți până se omogenizează.
Adăugați nucile pecan, amestecând la viteză mică până când nucile pecan sunt distribuite uniform în aluat.
Adăugați făina și amestecați la viteză medie până când făina se încorporează bine.
Modelați aluatul în bile de 1 1/2 inch până la 2 inch.
Rulați biluțele în zahărul alb suplimentar.
Așezați bilele pe foi de biscuiți neunsate lăsând aproximativ 2 inci între bile. Aplatizați mingea la aproximativ 1/4 inch grosime cu mâna sau cu o ștampilă pentru prăjituri.
Coaceți fursecurile timp de 7 până la 9 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite.
Lăsați fursecurile să se răcească pe tava de copt timp de 1 până la 2 minute înainte de a le transfera pe un grătar pentru a termina de răcit.