Chipotle-Prepeliță Marinată
Chipotle-marinat prepelita ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 1.55 pe portie. O porție conține 149 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, prepeliță semiboneless, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Prepeliță Marinată Cu Citrice, Prepeliță Marinată Dublă Azoreană, și Prepeliță marinată cu măsline și Strega pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti primele 4 ingrediente într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând ocazional, 4 până la 5 minute sau până la prăjire; se răcește. Procesați condimentele prăjite într-un blender până când sunt măcinate fin.
Procesați ardeii chipotle într-un blender până se omogenizează. Măsurați 2 linguri de piure, rezervând restul pentru o altă utilizare. Se amestecă împreună 2 linguri de piure de chipotle, amestec de condimente, vin și următoarele 4 ingrediente.
Turnați amestecul de piure de chipotle într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; adăugați prepeliță. Sigilați și răciți 3 ore, întorcându-vă la fiecare 30 de minute.
Scoateți prepelița din marinată, rezervând marinada.
Presărați prepelița cu 1/2 linguriță de sare.
Prepeliță brună, în loturi, în ulei fierbinte într-o tigaie mare grea la foc mediu-mare aproximativ 6 minute pe fiecare parte, adăugând mai mult ulei, dacă este necesar.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Aduceți prepelița și marinada rezervată la fiert în tigaie. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 25 de minute sau până când ați terminat.