Chipotle-fripturi frecate cu toasturi Gorgonzola
Chipotle-frecat fripturi cu toasturi Gorgonzola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $12.03 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 107G de proteine, 88G de grăsime, și un total de 1435 calorii. Mergeți la magazin și ridicați 2 frunze de dafin, fripturi de coaste, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încercați Chipotle-fripturi frecate cu toasturi Gorgonzola, Chipotle la grătar-fripturi frecate cu unt de var, și Gorgonzola-Pâine Prăjită Cu Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Măcinați fin frunzele de dafin, boia de ardei, chipotle și semințele de chimen în mașina de tocat condimente. Rezervă1 amestec de linguriță.
Transferați amestecul rămas pe farfurie.
Presărați fripturile generos cu sare și piper. Apăsați ambele părți ale fripturilor în amestecul de condimente pe farfurie și frecați pentru a se răspândi uniform. Fripturi la grătar la coacerea dorită, aproximativ 5 minute pe parte pentru mediu-rar.
Periați părțile tăiate ale pâinii cu ulei de măsline. Grătar, tăiat cu fața în jos, până când este ușor carbonizat, aproximativ 1 minut.
Întindeți Gorgonzola pe partea la grătar a fiecărei felii de pâine.
Presărați brânza cu piper negru măcinat și amestec de condimente rezervat. Întoarceți pâinea la grătar, cu brânza în sus. Grătiți până când brânza începe să se topească și fundul pâinii este ușor carbonizat, aproximativ 1 minut.
Presărați pâinea cu cimbru; așezați 2 felii pe fiecare din cele 4 farfurii.
Serviți fripturi cu pâine.
* Ardeiul Chipotle chile zdrobit poate fi găsit în secțiunea de condimente din majoritatea supermarketurilor.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili în meniu? Încercați să împerecheați cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Avinyo Cava Reserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Avinyo Cava Reserva]()
Avinyo Cava Reserva
Fructele albe strălucitoare se combină cu note de pâine prăjită. La gust, vinul este proaspăt și vibrant. Se împerechează cu praz, cârnați, romesco, roșii, un arkuloli.