Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc Chipotle-Teriyaki. Pentru $ 4.34 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 499 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat grosier, ceapă, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Teriyaki Cotlet De Porc La Grătar, Teriyaki-Cotlet De Porc Ific, și Cotlet De Porc Ușor Teriyaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru sos, combinați primele opt ingrediente într-un blender; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați într-un castron mic; deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Combinați ardeiul ancho, uleiul, sarea, oregano, piperul și chimenul; frecați ușor pe ambele părți ale cotletului de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Cotlete la grătar, acoperite, la foc mediu-fierbinte timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 145 centi, ungându-se ocazional cu 1/3 cană de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Se presară cu queso fresco; grătați 1-2 minute mai mult sau până când brânza se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Queso Fresco
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Lăsați carnea să stea 5 minute înainte de servire.
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Codorniu brut Cava cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Codorniu Brut Cava
Culoare galben pai foarte pal, cu o mousse fină și elegantă. Proeminente pe nas sunt aromele tipice fructate ale soiurilor tradiționale. Cava se termină cu o gură plăcută, proaspătă și echilibrată.Această cavă a fost botezată "originală", deoarece este făcută din același amestec de struguri folosit de Josep Ravent Okts, creatorul Codorniu Cavas în 1872. Cavele Codorniu sunt fabricate numai din struguri proveniți din propriile noastre podgorii sau furnizori pe termen lung cu programe de cooperare viticolă. În timpul recoltării, supraveghem și primim struguri în fiecare zi pentru a ne face propriile vinuri de bază. Aceasta este cea mai bună garanție pentru calitatea noastră.