Chip De Pui Coace

Chip De Pui Coace
Chicken Chip Bake este o garnitură care servește 16. Pentru 1,88 USD pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 24g de proteine, 103G de grăsime, și un total de 1065 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, maioneză, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 52%. Rețete similare includ Nu Coace Menta Chip Luxuriant, Nu Coace Menta Chip Luxuriant, și Porumb Chip Carne De Vită Coace.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Combinați puiul, țelina, migdalele și ceapa verde într-un castron mare și amestecați bine. Într-un castron separat combinați maioneza, sucul de lămâie, sarea și piperul și amestecați până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
(23)(23)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Combinați acest amestec cu amestecul de pui și amestecați totul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Așezați amestecul într-un vas de copt de 9x13 inch și coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 30 de minute sau până când se clocotește.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Scoateți din cuptor, acoperiți cu firimituri de cartofi și brânză și reveniți la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Se încălzește până când brânza se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista