Chimen varză de Bruxelles cu morcovi
Caraway varza de Bruxelles cu morcovi este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 7 porții. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 43 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Un amestec de margarină, zahăr, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este mare. Rețete similare sunt Varză de Bruxelles cu unt și chimen, Varză de Bruxelles saut cu chimen și lămâie, și varză de Bruxelles mărunțită cu slănină și chimen.
Instrucțiuni
Spălați bine varza de Bruxelles și îndepărtați frunzele decolorate.
Tăiați capetele tulpinii.
Tăiați varza de Bruxelles pe jumătate pe verticală.
Combinați varza de Bruxelles, morcovul și semințele de chimen într-o cratiță mare; adăugați apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când legumele sunt fragede.
Scurgeți; întoarceți amestecul în tigaie.
Adăugați sucul de lămâie și ingredientele rămase, amestecând ușor până se topește margarina.