Chimen-Crusted Sablefish
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Sablefish cu crustă de chimen. Pentru $ 3.43 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 207 calorii, 32g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de fileuri de biban de mare, sare, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Chimen-Crusted Biban De Mare, Somon Cu Crustă De Chimen Cu Guacamol, și Chimen Coriandru Crusted Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Gatiti semintele de chimen intr-o tigaie mare la foc mediu 2 minute sau pana cand sunt prajite.
Puneți chimenul, sarea și piperul într-o mașină de tocat condimente sau cafea; procesați până la măcinat fin. Frecați amestecul de chimen peste părțile superioare și inferioare ale fileurilor.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați fileuri; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Wrap mâner de tigaie cu folie.
Coaceți la 375 timp de 4 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Se presară pătrunjel; se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexii de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de flori portocalii și trandafir sălbatic cu caise, piersici albe și coaja de portocala. Crisp, uscat și bine structurat cu mere de aur și citrice.Minunat versatil. Excelent ca apertif și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine refrigerate.