Chilly Day Chili

Chilly Day Chili
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Chilly Day Chili. Această rețetă servește 8 și costă 1,52 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 356 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Dacă aveți la îndemână pui măcinat, pudră de chili, roșii conservate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Va fi un succes la evenimentul tău Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 52%. Acest scor este solid. Chilli Day Vegetarian Chili, Chilly-Day Chicken Supp și Mom's Chilly-Day Cheese Supp sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încinge uleiul vegetal într-o oală de supă la foc mediu. Gătiți și amestecați puiul măcinat în uleiul încins până când nu mai devine roz și puiul este sfărâmicios, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui MăcinatPui Măcinat
La 5 Roșii Medii, Decojite și TăiateLa 5 Roșii Medii, Decojite și Tăiate
Ceapă Murată, 14 Până La 18 UnciiCeapă Murată, 14 Până La 18 Uncii
2 Tortilla De Porumb (6 Inchi)2 Tortilla De Porumb (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură Sare De Mare, împărțită1 Lingură Sare De Mare, împărțită
2
Scurgere.
3
Se amestecă fasolea pinto, ceapa, roșiile tăiate cubulețe, roșiile înăbușite în stil mexican, apă, zahăr brun, pudră de chili, oțet, muștar, sare și piper negru; aduce la fierbere. Reduceți focul la mic, acoperiți și fierbeți chili până când se îngroașă și aromele se amestecă, aproximativ 3 ore. Amestecați din când în când și adăugați apă suplimentară dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii RoșiiRoșii Roșii
--1 T Melasa--1 T Melasa
1 Portocală Mare, Decojită, Secționată și Tăiată în Bucăți Mici1 Portocală Mare, Decojită, Secționată și Tăiată în Bucăți Mici
Pui Bio întreg, Tăiat în 10 BucățiPui Bio întreg, Tăiat în 10 Bucăți
Fasole PintoFasole Pinto
Sos Pentru Salata (recomandat: Catalina)Sos Pentru Salata (recomandat: Catalina)
1/2 Kilogram De Pui Gătit Feliat1/2 Kilogram De Pui Gătit Feliat
16 Scoici Crude Pe Jumătate De Coajă16 Scoici Crude Pe Jumătate De Coajă
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Ardei IuteArdei Iute
4 Linguri Maioneza Sau Smantana Mexicana4 Linguri Maioneza Sau Smantana Mexicana
Ceapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele EgaleCeapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele Egale

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi și mai bine căldura. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Pink Moscato. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Bucătăriiamerican
Revista