Chilli La Grătar Și Somon Cilantro Cu Orez Cu Ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chilli la grătar și somon Cilantro cu orez de ghimbir. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 577 calorii, 34G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $4.42 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, tei, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare includ Chilli la grătar și somon de coriandru cu orez de ghimbir, Somon Chipotle La Grătar Cu Orez Coriandru Ananas, și Somon la grătar cu ardei iute și unt de lime.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.