Chili în trei pași

Chili în trei pași
Rețeta de chili în trei pași este gata în aproximativ 2 ore și 20 de minute și este cu siguranță o opțiune uimitoare fără lactate pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 12 porții cu 134 de calorii, 8 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 57 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Dacă aveți boia de ardei, ardei cayenne, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 43%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Biryani de vită pakistanez ușoară – Fotografii pas cu pas incluse, Rulouri pentru pizza de grâu integral {Cu un tutorial simplu pas cu pas} și Saramură de curcan cu mere și ierburi ( Cu tutorial pas cu pas pentru saramură).

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez mare sau într-un ibric pentru supă, rumeniți carnea de vită și porc; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Se adauga apa, sosul de rosii, sare si piper. Acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 până la 2 ore, adăugând mai multă apă dacă este necesar. Se amestecă ceapa uscată, pudra de chili, chimen, ardei cayenne, usturoi, boia de ardei și oregano. Se fierbe încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Ceapă UscatăCeapă Uscată
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
3
Combinați făina de porumb, făina și suficientă apă pentru a face o pastă subțire. Se amestecă chili. Fierbeți încă 10-15 minute până se îngroașă ușor. Diluați cu apă suplimentară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi și mai bine căldura. Argyle Reserve Pinot Noir cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Argyle Reserve Pinot Noir
Argyle Reserve Pinot Noir
Valea Willamette este cel mai bine cunoscută pentru bogatul lor Pinot Noir și acesta este unul dintre cele mai mari și mai bogate din Argyle! Ia culoarea și parfumul unui trandafir de Guinee, adaugă arome de fructe de cireșe negre și boabe de marion cu arome de condimente de pământ turnat și cacao închisă și abia începi să te apropii de complexitatea acestui vin. „Coapt și generos, cu nuanțe distincte de violetă și petale de trandafir la aromele de cireșe și condimente, persistente cu textură fină. Are nevoie de timp pentru a se instala. Douăzeci la sută din vin va fi îmbuteliat sub capac cu filet. Vinul îmbuteliat sub capac cu filet a obținut un scor 92. puncte. Cel mai bun din 2007 până în 2012."-Wine Spectator
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista