Rețeta lui Jane ' s Vegetarian Chili poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Pentru 88 cenți pe porție, veți obține un curs principal care servește 8. O porție conține 269 calorii, 14g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați fasole, ceapă, fasole și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Al 5-lea concurs anual de Chili: intrarea #3-Chili Vegetarian Quinoa + meniu săptămânal, Ardei Iute Vegetarian!, și Chili Vegetarian.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Se adauga ceapa si usturoiul; saut 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Adăugați 3 căni de apă și următoarele 8 ingrediente (prin fasole cannellini), amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Cannellini
Apă
4
Combinați cana rămasă de apă și pasta de roșii într-un castron, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se amestecă amestecul de pastă de roșii în amestecul de fasole. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când se încălzește bine. Supă de oală în boluri. Se acoperă cu brânză, dacă se dorește.