Chili Homar

Chili Homar
Chili homar este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 10 și costă 1,77 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 157 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Un amestec de baby bok choy, stoc de pui, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Rib-Eye frecat uscat cu homar Chili, Homarul Dr. BBQ cu unt de Chili-Lime, și Homar la grătar cu vinetă cremoasă de Chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare cu apă clocotită, gătiți bebelușul bok choy până când devine verde aprins, aproximativ 1 minut. Folosind o lingură cu fante, transferați bok choy pe o foaie mare de copt cu margini și uscați-o cu prosoape de hârtie. Acoperiți foaia de copt cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Aduceți vasul cu apă înapoi la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați homarii și gătiți până când sunt roșu aprins peste tot, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
4
Transferați homarii pe o altă foaie mare de copt cu margini și lăsați să se răcească ușor. Răsuciți cozile de pe corpurile de homar; crăpați ghearele și articulațiile și îndepărtați carnea. Folosind foarfece, tăiați de-a lungul părții inferioare a cojilor cozii și îndepărtați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
5
Îndepărtați și aruncați venele intestinale întunecate; tăiați cozile în bucăți de 2 inci. Aranjați carnea de homar pe foaia de copt, acoperiți cu un prosop de bucătărie umezit și apoi acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Într-o tigaie medie, încălziți uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați usturoiul tocat și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
9
Adăugați bulionul de pui, ketchup-ul și sambal oelek și fierbeți la foc moderat timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Sambal OelekSambal Oelek
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
10
Adăugați oul și gătiți, amestecând frecvent, până se încorporează complet și sosul se îngroașă, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
11
Scoateți sosul de pe foc și condimentați cu sare, apoi transferați într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Coaceți homarul acoperit și baby bok choy timp de aproximativ 7 minute sau până când sunt încălzite. Umpleți carnea de homar pe un platou, aranjați bok choy alături de ea și garnisiți cu fâșiile de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Serviți imediat cu sosul de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul poate fi asociat cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Louis Michel et Fils Chablis ( jumătate de sticlă). Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Domaine Louis Michel et Fils Chablis (jumătate de sticlă)
Domaine Louis Michel et Fils Chablis (jumătate de sticlă)
Acest Chablis dezvăluie note de fructe albe, cum ar fi piersica, și are o structură minerală persistentă. În gură, o senzație de piatră care este atât de tipică pentru Chablis face din acesta un vin rotund și pur.Se serveste intre 53-57 buc. F. Acest vin trebuie aerisit sau decantat inainte de degustare.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate8
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista