Chili frecat cotlet de porc BBQ

Dacă doriți să adăugați mai multe American rețete în cutia dvs. de rețete, Cotletele de porc la grătar cu Chili frecat ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.01 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 318 calorii. Dacă aveți la îndemână mango, ardei gras, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 100 de fani. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, care este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Chili frecat cotlet de porc BBQ, Cotlet De Porc Frecat Cu Chili, și Cotlete de porc frecate cu condimente cu sos sorg BBQ.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Salsa caldă de Mango, rețeta urmează
Clătiți cotletele cu apă rece și uscați-le.
Așezați pe foaia de copt căptușită cu folie și condimentați cu sare de usturoi și piper. Frecați cu condimente de chili. Se fierbe 4 minute pe fiecare parte.
Periați cu sos BBQ și fierbeți 1 minut, întoarceți-vă, periați cu mai mult sos BBQ și fierbeți încă 1 minut.
Combinați mango și roșii în tigaie la foc. Strângeți sucul de lămâie.
Adăugați sare și piper după gust. Rupeți mango - urile cu o lingură, astfel încât să fie consistente ca mărime cu roșiile.
Se încălzește la foc mediu-mic timp de aproximativ 5 minute sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Odată încălzit, amestecați coriandru tocat și serviți cu cotlet de porc.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Cipriani Prosecco. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Cipriani Prosecco]()
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini este cocktailul de renume mondial făcut cu pulpă albă de piersici și vin spumant brut. A fost inventat în 1948 de Giuseppe Cipriani de la Harry ' s Bar din Veneția și este servit în fiecare locație Cipriani din întreaga lume. O modalitate excelentă de a începe orice petrecere sau de a avea cu brunch-ul de duminică! Cipriani Bellini prezintă arome elegante, proaspete și fructate, cu o dulceață echilibrată și bule parfumate. Perfect oricând, grozav ca aperitiv.