Chili de vită cu crustă de făină de porumb

Chili de vită cu crustă de făină de porumb
Rețeta Chili de vită cu crustă de făină de porumb ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 40 minute. Pentru $1.07 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 270 calorii. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână carne de vită, ulei vegetal, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chili la cuptor cu crustă de făină de porumb, Plăcintă Cu Brânză Chili De Curcan Cu Crustă De Făină De Porumb, și Crustă de făină de porumb din zară (crustă unică) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 350 F. în 10-inch tigaie, ulei de căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați ceapa; gatiti, amestecand continuu, aproximativ 2 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă carnea de vită. Într-un castron mic, amestecați pudra de chili, 1 lingură Bisquick mix și apa; se amestecă în amestecul de carne de vită. Se amestecă roșiile și ardeii iute; se încălzește până la fierbere, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă amestecul de carne de vită în caserola de 2 litri fără grăsime. Se amestecă 3/4 cană Bisquick mix, făina de porumb, laptele și oul până se omogenizează bine. Lingura peste amestecul de carne de vită. Se acoperă cu inele de ardei gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
Inele De Ardei Cu BananeInele De Ardei Cu Banane
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Coaceți descoperit 35 până la 40 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Clos Amador Cava Tendre ros circulatorcu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Clos Amador Cava Tendre Rose
Clos Amador Cava Tendre Rose
Culoare roz intens și profund, cu un aspect strălucitor. Formarea constantă a rozariilor de bule fine. Arome curate și intense de fructe roșii, tipice soiului, cu o notă ușoară de floare de trandafir. Proaspăt și elegant, cu note marcate de fructe sălbatice, zmeură și cireșe care încadrează un postgust ferm și larg.Savurat mai ales ca aperitiv, Clos Amador Rose se potrivește perfect cu mousse-ul de ciocolată neagră și este divin cu fructe roșii proaspete și prăjituri precum charlotte de căpșuni.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista