Chili de la zero

Chili de la zero
Chili de la zero ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 338 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,19 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână roșii, ceapă, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Chili de la zero, Tort de rom de la zero, și Pizza de la zero.

Instrucțiuni

1
Puneți uleiul într-o oală mare la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați carnea măcinată și presărați sare și piper. Reglați căldura astfel încât să sfârâie constant și gătiți, amestecând ocazional pentru a o rupe, până când carnea se rumeneste peste tot (5-10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând din când în când, până se înmoaie și devine aurie (3-5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoiul, pudra de chili, chimenul și oregano și gătiți, amestecând continuu, până când amestecul devine parfumat (încă un minut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Adăugați roșiile, chili-ul și fasolea în oală, împreună cu suficientă apă pentru a acoperi totul cu 2-3 inci. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura astfel încât amestecul să buleze constant, dar nu furios, și acoperiți. Gatiti, netulburat, timp de 30 de minute. După aceea, amestecați chili-ul la fiecare 20 de minute și reglați focul astfel încât să continue să buleze ușor; adăugați mai multă apă, 1/2 cană odată, dacă chili-ul începe să se lipească de fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Când fasolea începe să se înmoaie (30-60 de minute, în funcție de tipul de fasole și dacă le-ați înmuiat sau nu), presărați sare și piper. Continuați să gătiți, amestecând ocazional și adăugând apă dacă oala pare prea uscată, până când fasolea este destul de fragedă, dar încă intactă-acest lucru va dura aproximativ aceeași perioadă de timp cât a fost nevoie pentru a se înmuia. Când fasolea este foarte fragedă, gustați, reglați condimentul și serviți, garnisită cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Schimbă-L!
1
Scurgeți și clătiți aproximativ 4 căni sau 2 cutii (15 uncii) de fasole conservată; adăugați-le în loc de fasolea uscată în pas nu adăugați apă. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la o bulă, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când totul se îngroașă (aproximativ 20 de minute). Apoi continuați cu Pasul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Chili cu tot felul de fasole uscată: încercați fasole neagră, fasole albă, naut sau linte (lintea va fi gata la 30 de minute după ce le adăugați în oală).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Fasole UscatăFasole Uscată
Fasole AlbăFasole Albă
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
LinteLinte
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Masia Puigmolto Can Xa brut Cava cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista