Chili de la zero
Chili de la zero ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 338 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,19 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână roșii, ceapă, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Chili de la zero, Tort de rom de la zero, și Pizza de la zero.
Instrucțiuni
Puneți uleiul într-o oală mare la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați carnea măcinată și presărați sare și piper. Reglați căldura astfel încât să sfârâie constant și gătiți, amestecând ocazional pentru a o rupe, până când carnea se rumeneste peste tot (5-10 minute).
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând din când în când, până se înmoaie și devine aurie (3-5 minute).
Adăugați usturoiul, pudra de chili, chimenul și oregano și gătiți, amestecând continuu, până când amestecul devine parfumat (încă un minut).
Adăugați roșiile, chili-ul și fasolea în oală, împreună cu suficientă apă pentru a acoperi totul cu 2-3 inci. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura astfel încât amestecul să buleze constant, dar nu furios, și acoperiți. Gatiti, netulburat, timp de 30 de minute. După aceea, amestecați chili-ul la fiecare 20 de minute și reglați focul astfel încât să continue să buleze ușor; adăugați mai multă apă, 1/2 cană odată, dacă chili-ul începe să se lipească de fundul oalei.
Când fasolea începe să se înmoaie (30-60 de minute, în funcție de tipul de fasole și dacă le-ați înmuiat sau nu), presărați sare și piper. Continuați să gătiți, amestecând ocazional și adăugând apă dacă oala pare prea uscată, până când fasolea este destul de fragedă, dar încă intactă-acest lucru va dura aproximativ aceeași perioadă de timp cât a fost nevoie pentru a se înmuia. Când fasolea este foarte fragedă, gustați, reglați condimentul și serviți, garnisită cu coriandru.
Scurgeți și clătiți aproximativ 4 căni sau 2 cutii (15 uncii) de fasole conservată; adăugați-le în loc de fasolea uscată în pas nu adăugați apă. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la o bulă, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când totul se îngroașă (aproximativ 20 de minute). Apoi continuați cu Pasul
Chili cu tot felul de fasole uscată: încercați fasole neagră, fasole albă, naut sau linte (lintea va fi gata la 30 de minute după ce le adăugați în oală).
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Masia Puigmolto Can Xa brut Cava cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava]()
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava