Chili de foc de tabără într-un cuptor olandez

Chili de foc de tabără într-un cuptor olandez
Campfire Chili într-un cuptor olandez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 535 calorii, 40g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 363 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, umăr de porc, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Foc De Tabara Zmeura Dublu Olandeză Fata, Foc de tabără (sau cuptor) Jack de ardei și cartofi de slănină, și Cobbler Cuptor Olandez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și scurgeți fasolea înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
2
Încălziți uleiul în cuptorul olandez peste cărbuni fierbinți până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați jumătate de carne de porc și gătiți până se rumenesc bine pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Transferați într-un castron mare și repetați cu jumătatea rămasă de carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Transferați al doilea lot în castron cu primul lot.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați cârnați în oală și gătiți, despărțindu-l cu o lingură de lemn până când nu mai este crud. Puneți carnea în oală cu cârnați și adăugați ceapă, jalapeincormo, pudră de chili, chimen, oregano și jumătate de coriandru. Gatiti, amestecand continuu pana cand aroma si ceapa au inceput sa se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați fasole înmuiată, roșii, suficientă apă pentru a acoperi carnea și fasolea cu 2 inci și un vârf mare de sare (ar trebui să aibă încă un gust sub-condimentat, deoarece se va reduce).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Puneți capacul pe cuptorul olandez și acoperiți cu cărbuni fierbinți. Lăsați să se încălzească timp de 10 minute, apoi aruncați o privire și verificați temperatura. Lichidul ar trebui să fie ușor barbotant.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
9
Lăsați să gătească până când fasolea este moale și cremoasă și carnea este complet fragedă, 3 până la 6 ore, în funcție de cât de fierbinte o gătiți (pentru cele mai bune rezultate, gătiți la foc foarte mic pentru o perioadă lungă de timp). Verificați oala pe măsură ce se gătește la fiecare oră sau cam așa ceva, completând cu apă, după cum este necesar. După ce chili-ul este gata, condimentați după gust cu sare și piper și amestecați restul de coriandru și scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții8
Scor De Sănătate37
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista