Chili de foc de tabără într-un cuptor olandez

Campfire Chili într-un cuptor olandez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 535 calorii, 40g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 363 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, umăr de porc, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Foc De Tabara Zmeura Dublu Olandeză Fata, Foc de tabără (sau cuptor) Jack de ardei și cartofi de slănină, și Cobbler Cuptor Olandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și scurgeți fasolea înmuiată.
Încălziți uleiul în cuptorul olandez peste cărbuni fierbinți până la fumat.
Adăugați jumătate de carne de porc și gătiți până se rumenesc bine pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Transferați într-un castron mare și repetați cu jumătatea rămasă de carne de porc.
Transferați al doilea lot în castron cu primul lot.
Adăugați cârnați în oală și gătiți, despărțindu-l cu o lingură de lemn până când nu mai este crud. Puneți carnea în oală cu cârnați și adăugați ceapă, jalapeincormo, pudră de chili, chimen, oregano și jumătate de coriandru. Gatiti, amestecand continuu pana cand aroma si ceapa au inceput sa se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați fasole înmuiată, roșii, suficientă apă pentru a acoperi carnea și fasolea cu 2 inci și un vârf mare de sare (ar trebui să aibă încă un gust sub-condimentat, deoarece se va reduce).
Puneți capacul pe cuptorul olandez și acoperiți cu cărbuni fierbinți. Lăsați să se încălzească timp de 10 minute, apoi aruncați o privire și verificați temperatura. Lichidul ar trebui să fie ușor barbotant.
Lăsați să gătească până când fasolea este moale și cremoasă și carnea este complet fragedă, 3 până la 6 ore, în funcție de cât de fierbinte o gătiți (pentru cele mai bune rezultate, gătiți la foc foarte mic pentru o perioadă lungă de timp). Verificați oala pe măsură ce se gătește la fiecare oră sau cam așa ceva, completând cu apă, după cum este necesar. După ce chili-ul este gata, condimentați după gust cu sare și piper și amestecați restul de coriandru și scallions.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este Caves Roger Goulart Gran Reserva Cava. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada